mandag 3. mai 2010

Jubileumskonsert torsdag 20. mai

JUBILEUMSKONSERT MED BORRE VOCALE

Borre kirke torsdag 20. mai kl. 18.30.

Musikalsk kafé på Midgard umiddelbart etter kirkekonserten


I år er det ti år siden Jostein Dalebø startet kammerkoret Borre Vocale. Dette skal markeres ved korets tradisjonelle vår/sommerkonsert, som denne gang vil bli noe utvidet. Publikum inviteres først til en rikholdig kirkekonsert i Borre kirke, og deretter blir det musikalsk kafé på Midgard historisk senter.

Koret er en driftig og høyst oppegående jubilant med 18 sangere jevnt fordelt på sopran, alt, tenor og bass. Både i kirken og på Midgard vil koret by på en god og variert blanding av nytt og gammelt, kjent og ukjent innen ulike stilarter. Det blir blant annet gjenhør med norske folketoner i Henning Sommerros elegante korarrangementer. På perkusjon medvirker Dag Arild Espeseth og på orgel Astrid Bjaanes. Videre synger koret noen vakre klassiske perler av Mendelssohn og Duruflé. De norske samtidskomponistene Ola Gjeilo og Marcus Paus blir representert med spennende korverk. Svingende negro spirituals vil avslutte kirkekonserten før kor og publikum forflytter seg til Midgard historisk senter. Her blir det anledning til å få kjøpt seg litt å spise og drikke samt at koret serverer musikalske godbiter – noen også av det svingende slaget. Svein Skalvik vil også delta her, og koret stiller med egne solister: Blant annet Inga Kjæraas og Åshild Ruud. På piano medvirker Thor Arvid.

Korets dirigent er som vanlig Eli Rudland Næss, og Borre vocale håper mange nye og gamle korvenner vil være med og feire 10-årsjubiléet!

Borre menighetsråd står som teknisk arrangør, og inngangsbilletten for hele kvelden er på kr. 150.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar