fredag 27. mai 2011

Sommerkonsert torsdag 9. juni kl. 19.30


SOMMERKONSERT PÅ MIDGARD HISTORISK SENTER MED BORRE VOCALE


Med vakre Borreparken og Oslofjorden som bakteppe vil Borre Vocale torsdag 9. juni kl. 19.30 igjen synge sommeren inn på Midgard historisk senter.

Denne populære konserten er for mange blitt et must å få med seg før sommeren kan ”sette seg”.

I år har konserten ganske enkelt fått tittelen ”sommerkonsert”. De 17 sangerne gleder seg til å synge sommeren inn med et allsidig repertoar - som spenner fra madrigaler til negro spirituals. Av mer seriøs kunstmusikk får publikum høre vakre ”Cantique de Jean Racine” av Gabriel Fauré og Mendelssohns kjente Psalm. Ellers er visene viet stor plass i konserten: Blant annet er Bellman, Tove Knutsen og Staveland (Vamp) representert. Koret har denne våren spesialbestilt flere arrangementer av Tone Krohn. To av disse vakre folketonene fra Vestfold blir også å høre på konserten.

Svein Skalvik vil på sitt elegante vis binde programmet sammen, og publikum får også delta i allsang.

Borre Vocale stiller med egne solister: Herman Hanson, Nina Henriksen, Inger Marie Gullichsen og Marit Vagstad. Thor Arvid Næss akkompagnerer på flygelet, og Eli Rudland Næss er dirigent – samt trakterer flygel på noe av programmet.

Kaféen er åpen, og publikum får denne gang selv forsyne seg med kaffe og vafler – som er inkludert i inngangsbilletten. Billettsalget foregår ved inngangen, og det er Borre menighetsråd som står som teknisk arrangør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar